Projecten

Randstad Zonweringen heeft zijn naam staan op tal van kleine tot middelgrote projecten. In samenwerking met de architect en opdrachtgever proberen we na een persoonlijk gesprek alle wensen te formuleren.

Het voorstel

hierna gaan we voor u aan het werk om een voorstel (of meerdere voorstellen) te maken met een duidelijke omschrijving betreffende vormgeving, kleuren, bedieningen en andere technische aspecten. Indien voor ons duidelijk is wat de wensen van u als klant zijn zullen we in samenwerking met diverse fabrikanten als onder andere Luxaflex, Brustor, Harol, Verano een op maat gemaakte offerte uitbrengen. Indien u wenst kunnen we deze offerte mondeling toelichten, waar mogelijk aangevuld met demo’s, kleurstalen of afbeeldingen.

Uitvoering

Het succesvol uitvoeren van een project is in onze beleving onmogelijk zonder een goede overlegstructuur. Daarom zijn we altijd bereid verschillende partijen te woord te staan en met hen te overleggen. Enkele weken na afronding kunnen we desgewenst een nacontrole houden en eventuele aanvullingen uitvoeren.

Comments are closed.

Call Now Button